• Ploiesti, Str. C-tin Brezeanu 2E
  • Luni-Vineri
    8:00 - 16:00
Apelează-ne cu încredere

0344 807 565

close

Excelăm prin profesionalism și experiență

Istoria companiei

2015 Este infiintata societatea S.C. BETYINSTALGAZ SERV S.R.L.

2016 Societatea desfasoara activitati comerciale pe piata din Prahova. Prin parteneriatul cu Distrigaz Sus, Megaconstruct, Premier Energy, societatea poate oferi clientilor servicii de verificare, revizie si bransamente a IUGN.

BIGS INSTALATII deține o experiență îndelungată în instalații gaze naturale, instalații termice și instalații sanitare atât pentru construcții civile, cât și pentru construcții industriale. Compania își desfășoară activitatea atât în Ploiești, cât și în Brașov și localitățile adiacente. Compania BIGS INSTALATII este formată din instalatori autorizați A.N.R.E. care proiectează instalații gaze, execută instalații cu alimentare de gaze, branșamente, extinderi, verificări și revizii instalații gaze.

Echipa BIGS INSTALATII este una dinamică, care dă dovadă de profesionalism și o atenție deosebită la fiecare lucrare desfășurată. În materie de instalații termice, aceasta realizează instalații încălzire în pardoseală, sisteme pentru șape uscate și instalații centrale termice.

Autorizații A.N.R.E & I.S.C.I.R

Avem în componenta specialisti in domeniul I.S.C.I.R. si A.N.R.E. astfel reusim sa ne impunem pe piata de profil.

Verificări și Revizii

Suntem specializați în domeniul instalațiilor, oferind de asemenea verificări și revizii ale instalaților de gaze naturale.

Colaborări profitalie

De asemenea, ne dorim ca prezentarea noastră sa va trezeasca interesul catre o colaborare profitabila de ambele parti.

Experții tăi în materie de instalații

Calitatea serviciilor noastre reflectată în continuitate

S.C. BETYINSTALGAZ SERV S.R.L.este o firma specializata in proiectarea si executia lucrarilor si instalatiilor de utilizare a gaze naturale pentru utilizatorii industriali si casnici constand in bransamente, retele, suplimentare debite, verificari si revizii pe piata romaneasca, infiintata in anul 2015, cu scopul de a propune solutii competitive in domeniul instalatiilor. Inca de la inceput am avut in componenta specialisti in domeniul I.S.C.I.R. si A.N.R.E.foarte bine pregatiti si astfel am reusit sa ne impunem cu succes pe piata de profil.

Punctele forte ale societatii sunt cunostinte tehnice si de management, abilitatea de a identifica si de a defini solutii tehnice personalizate si adecvate fiecarui proiect. De asemenea, compania considera avantaje competitive nivelul inalt de pregatire a personalului tehnic, ca si principiul colaborarii cu specialisti, institutii si organisme locale in prestarea serviciilor solicitate de client.

Citește tot...